Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 kg burgonyát meghámozunk és nagyobb kockára vágunk,nyersen szorosan egymásmellé tesszük a tepsibe,kicsit megsózzuk és kis vajdarabkákat és kevés apróra vágott füstölt szalonnát teszünk rá.Letakarjuk alufóliával és betesszük a sütőbe,ahol 170 fokon sütjük kb.fél órán át.Ekkor kivesszük a sütőből és a burgonyára helyezzük a nyers-tarja szeleteket,amit előző nap 1 cm vastagra szeleteltünk besóztunk, őrölt borssal,fokhagymával,major ánnával és szerecsendióval fűszereztünk.Visszatesszük a sütőbe letakarjuk alufóliával és 170 fokon sütjük kb 40 percig.Ekkor levesszük róla alufóliát és pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerűen elkészíthető és nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.20 13:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyára helyezzük, nyers-tarja szeleteket, sütőbe letakarjuk, szerecsendióval, Visszatesszük, vajdarabkákat, fokhagymával, szerecsendió, szeleteltünk, fűszereztünk, majoránnával, elkészíthető, meghámozunk, alufóliával, alufóliával, egymásmellé, sertéstarja, burgonyára, letakarjuk, szeleteket, Letakarjuk, Egyszerűen, helyezzük, besóztunk, kivesszük, szalonnát, betesszük, megsózzuk, köménymag, burgonya, sertéstarja, füstölt szalonna, gerezd fokhagyma, bors, majoránna, szerecsendió, köménymag,
|
|
|
|
|